Nuestros Clientes

 • Ha estat un plaer treballar amb Artesans per desenvolupar la nostra nova web de lloguer d’espais. Molt professionals, alta capacitat tècnica, adaptabilitat al client i gran capacitat de resposta. Totalment recomanables.

  Laura Ferrer – Universitat Pompeu Fabra

 • Quan treballes amb la web de la teva empresa és molt important tenir al costat algú que t’ajudi a formular i respondre les preguntes importants. Si, a més, aquest algú és de tracte cordial i proper, tot és molt més fàcil per als que treballem amb Internet però desconeixem els seus llenguatges i potencialitats. Tot això, una bona dosis de paciència i resposta immediata als nostres problemes, ens ho ha donat Artesans.

  Manel Miró - STOA

 • Treballar amb un equip líder i professional en el desenvolupament de pàgines web ens ha ajudat a ser fidels als plaços d’entrega i molt ràpids en adaptar-nos a petites variacions del projecte original, per la qual cosa la satisfacció ha estat molt gran.

  Marcel Medina - 4Crew

 • Necessitàvem una empresa que ens assistís en tot el necessari per a la posada en marxa de la nostra nova marca; totes les necessitats a nivell digital les hem pogut cobrir amb Artesans de forma fàcil i ens han guiat i orientat en tot el procés, aportant millores a la nostra idea inicial. Un equip agradable, proper i molt professional.

  Helena Gallardo - Nexitum.com

contacta rápidamente

  Nombre
  Correo electrónico

  Cuéntanos tu proyecto detalladamente ¡seguro que te podemos ayudar!

  Acepto las políticas de privacidad

  Responsable de los datos: Omitsis Consulting SL. Finalidad de los datos: Comunicación comercial y gestión de proyecto. Almacenamiento de los datos: Base de datos alojada en Omitsis Consulting S.L. (UE). Derechos: En cualquier momento puedes consultar, modificar o eliminar tu información.

  dinos hola!

  +34 931 720 287

  symfony@omitsis.com